Spinning a Barcelona

Lepant, 374 – 08025 Barcelona

 

+34 618 353 371

 

lepant@green-fit.es

Sardenya, 256 – 08013 Barcelona

 

+34 651 628 095

 

sardenya@green-fit.es

Tot sobre les nostres classes de Spinning en Green Fit Barcelona

Cerques una forma divertida i eficaç de cremar calories i millorar la teva salut? En Green Fit Barcelona tenim la solució: les nostres classes de Spinning. Aquí et deixem alguns dels beneficis i característiques que trobaràs en les nostres classes:

  • Augment de la resistència cardiovascular
  • Enfortiment dels músculs de les cames i glutis
  • Reducció de l’estrès i l’ansietat
  • Crema de fins a 500 calories en una sessió de 45 minuts
  • Classes de 45 minuts per a adaptar-se a la teva atapeïda agenda
  • Sessions divertides i motivadores

Vine a Green Fit Barcelona i descobreix com el Spinning pot canviar la teva vida. T’esperem perquè puguis experimentar una forma única i emocionant d’entrenament!

Primera visita gratuïta als nostres clubs a Barcelona

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!
/span>

Horaris de Spinning en els nostres clubs de Barcelona

Green Fit Barcelona és el lloc perfecte per a aquells que busquen una forma emocionant de fer exercici i millorar la seva salut. La nostra classe de Spinning a Barcelona és una sessió d’entrenament cardiovascular que es realitza en bicicletes estàtiques i està dissenyada per a augmentar la teva resistència i cremar calories en només 45 minuts. Els nostres instructors altament qualificats et guiaran a través d’una varietat d’intensitats i desafiaments que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius de fitness de manera efectiva i segura. Vine a Green Fit Barcelona i uneix-te a la nostra comunitat d’entusiastes del Spinning per a una experiència d’entrenament única en un ambient amigable i motivador. T’esperem perquè puguis viure una experiència d’exercici inoblidable!

Vols saber més sobre les nostres classes de Spinning a Barcelona? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar informació sobre les nostres quotes? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

Scan the code