Zumba a Sagrada Família

Lepant, 374 – 08025 Barcelona

 

+34 618 353 371

 

lepant@green-fit.es

Sardenya, 256 – 08013 Barcelona

 

+34 651 628 095

 

sardenya@green-fit.es

Tot sobre les nostres classes de Zumba en Green Fit Sagrada Família

En Green Fit, situat prop de la Sagrada Família, t’oferim la millor experiència de zumba! Aquí et presentem alguns dels seus beneficis:

  • Millora la salut cardiovascular i respiratòria
  • Crema calories i ajuda a perdre pes (entre 400 i 600 calories en una sola sessió de 45 minuts)
  • Tonifica els músculs i millora la flexibilitat
  • Redueix l’estrès i millora l’estat d’ànim
    /li>
  • Afavoreix la coordinació i l’equilibri

Les nostres classes de zumba duren 45 minuts, i t’assegurem que cada minut de la classe valdrà la pena. Gaudiràs d’una mescla de ritmes llatins i música moderna, amb coreografies senzilles però molt divertides. En el nostre gimnàs, et sentiràs còmode i motivat per a donar el millor de tu en cada sessió de zumba en Sagrada Família.

Primera visita gratuïta als nostres clubs en Sagrada Família

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Horaris de Zumba en els nostres clubs de Sagrada Família

Si estàs buscant un gimnàs prop de la impressionant Sagrada Família, Green Fit és el lloc perfecte per a tu. En el nostre gimnàs, oferim classes de zumba de 45 minuts on podràs gaudir d’una mescla de ritmes llatins i música moderna, amb coreografies senzilles però molt divertides. A més, les nostres instal·lacions estan equipades amb tot el necessari perquè puguis gaudir d’una sessió de zumba en un ambient acollidor i amigable. Amb cada classe de zumba en Green Fit, podràs millorar la teva salut cardiovascular, cremar calories, tonificar els teus músculs, reduir l’estrès i millorar el teu estat d’ànim. Vina a Green Fit prop de la Sagrada Família i prova les nostres classes de zumba!

Vols saber més sobre les nostres classes de zumba en Sagrada Família? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar informació sobre les nostres quotes? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

Scan the code