Gimnàs a Sant Boi

Victor Balaguer, 53 – 08830 Sant Boi

 

+34 690 917 97

 

santboi@green-fit.es

Serveis del nostre gimnàs en Sant Boi

 

En el nostre centre de Sant Boi i en tots els nostres clubs disposaràs de serveis addicionals per a oferir-te una experiència excel·lent i inigualable. Gràcies als nostres serveis aniràs de bracet dels nostres professionals i seran ells els qui de forma totalment personalitzada t’ajudaran perquè aconsegueixis tots els objectius que et proposis i totes les metes. A continuació podràs veure tots els serveis dels quals disposem:

Accés Il·limitat 24 hores

En els nostres tres centres: Sardenya Club, Lepant Club i Sant Boi Club.

Activitats

Descobreix totes les nostres classes dirigides, equipaments i estacions d'entrenament.

Assessor Nutricional

Tenir una bona salut, per dins i per fora, gràcies a una alimentació correcta.

Entrenador Personal

Professionals qualificats segons els estàndards esportius més exigents.

Classes dirigides en Green Fit Sant Boi

 

Descobreix totes i cadascuna de les classes amb les quals comptem en el nostre Club de Sant Boi. Trobaràs activitats dirigides que enfocades a la crema de calories amb exercicis d’alta intensitat, com podria ser ciclisme de sala entre altres. I també comptem amb classes per a millorar l’elasticitat com Stretching. En general, trobaràs classes com: GAP, ciclisme de sala i ciclisme de sala virtual, Defensa Personal, etc. Consulta sessions i horaris del teu Club en el nostre Instagram.

DEFENSA PERSONAL

CIRCUIT & FITNESS

STRETCH

ABS & CORE

FULL BODY

GAP

SPINNING

FUNCTIONAL

Veuen a visitar el nostre gimnàs en Sant Boi

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Instal·lacions del nostre gimnàs 24 hores en Sant Boi

El club de Sant Boi és més moltíssim que un centre al qual venir per a fer esport, és un nou concepte totalment innovador amb el qual farem tot el possible perquè aconsegueixis tot el que et proposis. No sols t’estàs unint a un gimnàs, som una família gràcies als membres de l’equip que sempre estaran disposats a ajudar-te en el qual necessitis. T’estàs unint en una comunitat de persones que són amants de la salut, la vida healthy i l’esport. Apunta’t en el nostre centre i tindràs accés il·limitat a qualsevol dels clubs de GREEN FIT. No esperis més!

Equip del nostre gimnàs en Sant Boi

A vegades necessitem que ens tirin una mà, bé perquè ens donin una empenta o perquè ens acompanyin i ens ajudin a complir els nostres objectius. El Green Fit, el nostre equip t’ajudarà amb això des del primer moment que entris per les nostres portes. Així que a continuació et deixem informació sobre tots els membres de l’equip de Sant Boi:

Denise

Denise

Club Manager

 

“Cuida el teu cos. És l’únic lloc on has de viure.”

 

Professora en educació física en el ISEF N 11 a l’Argentina i Llicenciada en entrenament esportiu d’alta competició per la Universitat Fasta, l’Argentina. Especialista en la disciplina de gimnàstica esportiva i en classes dirigides com a circuits, stretching i pilates.

Gianinna

Gianinna

Staff

 

“El gran èxit només es pot aconseguir quan ens mantenim fidels a nosaltres mateixos.”

 

Entrenadora personal, amb 10 anys d’experiència en físic culturisme i competències fitnes, ex atleta figuri, monitora de sala i classes dirigides.

Fernando

Fernando

Staff

 

“La meta del sacrifici és l’èxit”.

 

Grau en quiromasajista terapèutic esportiu. Entrenador personal i monitor de sala per la federació Espanyola de culturisme. Seminari de nutrició esportiva. Competidor de culturisme. Enfocat actualment en l’entrenament personal i aero cycling.

Vols saber més sobre el nostre club de Sant Boi? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar informació sobre les nostres quotes? Reservar cita amb un entrenador personal o el nostre servei de Nutrició? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

Scan the code