Pilates a Barcelona

Lepant, 374 – 08025 Barcelona

 

+34 618 353 371

 

lepant@green-fit.es

Sardenya, 256 – 08013 Barcelona

 

+34 651 628 095

 

sardenya@green-fit.es

Tot sobre les nostres classes de Pilates en Green Fit Barcelona

Vols millorar el teu benestar físic i mental? Descobreix els beneficis del Pilates en Green Fit Barcelona. Les nostres classes de Pilates t’ajudaran a tonificar els teus músculs, millorar la teva postura i reduir l’estrès. A més, els nostres instructors altament qualificats et guiaran a través d’una sèrie d’exercicis de baix impacte que s’adapten a les teves necessitats.Alguns dels beneficis i característiques de les nostres classes són:

  • Millora la flexibilitat i la postura
  • Enforteix i tonifica els músculs
  • Redueix l’estrès i l’ansietat
  • Augmenta la concentració i la consciència corporal
  • Objectiu de millorar la qualitat de vida
  • Classes de 45 minuts per a adaptar-se a la teva horari
  • Crema fins a 250 calories en una classe de 45 minuts

Vine a Green Fit Barcelona i descobreix com la nostra classe de Pilates pot transformar el teu cos i millorar el teu benestar. T’esperem perquè puguis gaudir d’una experiència única d’entrenament de Pilates!

Primera visita gratuïta als nostres clubs a Barcelona

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Horaris de Pilates en els nostres clubs de Barcelona

Vols millorar la teva postura, augmentar la teva flexibilitat i enfortir el teu cos de manera efectiva? Veuen a Green Fit Barcelona i prova la nostra classe de Pilates. Els nostres instructors altament qualificats et guiaran a través d’una sèrie d’exercicis de baix impacte que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius de fitness de manera segura i efectiva. A més, les nostres classes de Pilates a Barcelona duren només 45 minuts, la qual cosa les fa perfectes per a encaixar en la teva atapeïda agenda. Veuen a Green Fit Barcelona i uneix-te a la nostra comunitat d’entusiastes del Pilates per a gaudir d’una experiència única d’entrenament en un ambient amigable i motivador. T’esperem perquè puguis transformar el teu cos i millorar el teu benestar amb Pilates a Barcelona!

Vols saber més sobre les nostres classes de Pilates a Barcelona? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar informació sobre les nostres quotes? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

Scan the code