Gimnàs a Lepant

Lepant, 374 – 08025 Barcelona

 

+34 618 353 371

 

lepant@green-fit.es

Serveis del nostre gimnàs a Lepant

 

En tots els nostres clubs disposaràs de serveis addicionals per a oferir-te una experiència inigualable. Amb aquests serveis aniràs de bracet dels nostres professionals, els qui tractaran d’ajudar-te perquè aconsegueixis tots els objectius que et proposis. A continuació podràs veure tots els serveis dels quals disposem:

Accés Il·limitat 24 hores

Als nostres tres centres: Sardenya Club, Lepant Club i Sant Boi Club.

Activitats

Descobreix totes les nostres classes dirigides, equipaments i estacions d'entrenament.

Assessor Nutricional

Tenir una bona salut, per dins i per fora, gràcies a una alimentació correcta.

Entrenador Personal

Professionals qualificats segons els estàndards esportius més exigents.

Classes dirigides en Green Fit Lepant

 

Descobreix les classes dirigides amb les quals comptem en el nostre Club de Lepant. Trobaràs activitats dirigides que potenciaran la crema de calories amb exercicis aeròbics d’alta intensitat, amb altres sessions més destinades a relaxar ment i cos, com a ioga per exemple o pilates. En general, trobaràs classes com: Zumba, ioga, pilates, GAP, ciclisme de sala i ciclisme de sala virtual, BodyPump, BodyCombat, TBC, etc. Consulta sessions i horaris del teu Club al nostre Instagram.

ZUMBA

STRETCH

PILATES

ABS HIIT

FUNCTIONAL

CROSS FITNESS BOX

BODY PUMP Y BODY COMBAT

GAP

SPINNING

CIRCUIT TRAINING

Primera visita gratuïta al nostre gimnàs a Lepant

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Instal·lacions del nostre gimnàs 24 hores a Lepant

Club situat al carrer Lepant a 5 minuts del famós monument de la ciutat Sagrada Família. Gimnàs amb accés 24h, tots els dies de l’any a qualsevol hora! Compta amb un box de crossfit on poder realitzar totes les modalitats d’aquesta mena d’entrenament en les seves classes dirigides, a més de la resta d’activitats com a ciclisme de sala, functional, gap, zumba, pilates, etc. Es tracta d’un centre amb una gran atenció personalitzada, i amb la maquinària i personal necessaris per a aconseguir tots els teus objectius!

Equip del nostre gimnàs a Lepant

En tots els nostres clubs disposaràs de serveis addicionals per a oferir-te una experiència inigualable. Amb aquests serveis aniràs de bracet dels nostres professionals, els qui tractaran d’ajudar-te perquè aconsegueixis tots els objectius que et proposis. A continuació podràs veure tots els serveis dels quals disposem:

Ruben

Ruben

Club Manager

 

”Superar-se a un mateix o perdre, no hi ha més opcions. Converteix-te en la millor versió de tu”.

 

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (INEFC), amb esment en salut. Màster Universitari en Entrenament Personal i Readaptació Fisicodeportiva per la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus). Tècnic superior en activitats dirigides i fitness.

Claudia

Claudia

Staff

 

“Quan sentis que et rendiràs pensa per què vas començar.”

 

Graduada en cicle formatiu de grau superior en condicionament físic i fitness en Eurofitness Perill. Formada professionalment i especialitzada en entrenament personal, en classes de crossfit i functional, així com en classes de relaxació i control corporal com a pilates i Body Balance.

Ainoa

Ainoa

Staff

 

“L’èxit és la suma de petits esforços repetits dia rere dia”.

 

Doble Grau de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus). Tècnica Esportiva Superior amb CFGS de Condicionament físic i animacions soci esportives (Eurofitness Edu). A més és triatleta en el seu temps lliure amb el que et pot ajudar a superar nous reptes fent-te gaudir i buscant sempre el millor per a tu.

Denise

Denise

Staff

 

“Cuida el teu cos. És l’únic lloc on has de viure”.

 

Professora en educació física en el ISEF N 11 a l’Argentina i Llicenciada en entrenament esportiu d’alta competició per la Universitat Fasta, l’Argentina. Especialista en la disciplina de gimnàstica esportiva i en classes dirigides com a circuits, stretching i pilates.

Flavio

Flavio

Resp. Manteniment

 

“La clau per a l’èxit de l’organització és el manteniment.”

Vols saber més sobre el nostre club de Lepant? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar un pase d’un dia gratis? Informació sobre les nostres quotes? Reservar cita amb un entrenador personal o el nostre servei de Nutrició? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

    Scan the code