Gimnàs a Barcelona

Lepant, 374 – 08025 Barcelona

 

+34 618 353 371

 

lepant@green-fit.es

Sardenya, 256 – 08013 Barcelona

 

+34 651 628 095

 

sardenya@green-fit.es

Serveis del nostre gimnàs a Barcelona

En tots els nostres gimnasos a Barcelona disposaràs de serveis addicionals o complementaris per a d’aquesta manera poder oferir-te una experiència única. Gràcies als nostres serveis aniràs sempre de la mà dels nostres professionals, els qui estaran per a ajudar-te en tot el que necessitis i perquè aconsegueixis totes les metes que tinguis. A continuació podràs veure tots els serveis dels quals disposem:

Accés Il·limitat 24 hores

Als nostres tres centres: Sardenya Club, Lepant Club i Sant Boi Club.

Activitats

Descobreix totes les nostres classes dirigides, equipaments i estacions d'entrenament.

Assessor Nutricional

Tenir una bona salut, per dins i per fora, gràcies a una alimentació correcta.

Entrenador Personal

Professionals qualificats segons els estàndards esportius més exigents.

Classes dirigides en Green Fit Barcelona

 

Descobreix totes les classes dirigides amb les quals comptem en els nostres Clubs de Barcelona. Trobaràs activitats dirigides de tota mena. Des de classes enfocades a potenciar la crema de calories amb exercicis d’alta intensitat i exercicis aeròbics, amb altres sessions més destinades a relaxar cos i ment, com poden ser ioga o pilates. En general, trobaràs classes com: Zumba, ioga, pilates, GAP, spinning i spinning virtual, Body Pump, Body Combat, TBC, etc. Consulta sessions i horaris del teu Club o troba-les en el nostre Instagram.

ZUMBA

YOGA

PILATES

CROSS FITNESS BOX

BODY PUMP

GAP

SPINNING

Primera visita gratuïta al nostre gimnàs a Barcelona

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Instal·lacions del nostre gimnàs 24 hores a Barcelona

Els clubs de Barcelona són molt més que uns simples centres, compten amb un nou concepte innovador, el qual està enfocat al fet que aconsegueixis tot el que et proposis. No sols som un gimnàs, som una família. T’estàs unint a una comunitat de persones que estimen el que fan, sempre unint la salut i l’esport. Apunta’t als nostres centres i tindràs accés il·limitat a qualsevol dels clubs de GREEN FIT. El club de Lepant és 24 hores i el de Sardenya de 7.00 a 23.00. A que estàs esperant?

Green Fit Lepanto 24 hores

Green Fit Sardenya

Equip del nostre gimnàs a Barcelona

A vegades necessitem que ens ajudin, bé perquè ens donin una empenta o perquè ens acompanyin a l’hora de complir els nostres objectius. En Green Fit, el nostre equip de professionals t’ajudarà des del primer moment que entris per les portes dels nostres clubs. A continuació et deixem informació sobre tots els membres dels nostres gimnasos a Barcelona:

Ruben

Ruben

Club Manager Lepanto

 

”Superar-se a un mateix o perdre, no hi ha més opcions. Converteix-te en la millor versió de tu”

 

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (INEFC), amb esment en salut. Màster Universitari en Entrenament Personal i Readaptació Fisicodeportiva per la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus). Tècnic superior en activitats dirigides i fitness.

Daniela

Daniela

Staff Lepanto

 

“Cuida el teu cos. És l’únic lloc on has de viure”.

 

Professora en educació física en el ISEF N 11 a l’Argentina i Llicenciada en entrenament esportiu d’alta competició per la Universitat Fasta, l’Argentina. Especialista en la disciplina de gimnàstica esportiva i en classes dirigides com a circuits, stretching i pilates.

Javi

Javi

Staff Lepanto

 

«Pregunta’t si el que estàs fent avui, t’acosta al lloc en el qual vols estar demà».

 

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (INEFC), amb esment en salut. Màster Universitari en Entrenament personal i Readaptació Fisicodeportiva per la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus). Monitor d’Oci i Temps Lliure amb certificat de professionalitat per l’empresa Sarganta. Entrenador de futbol nivell II a nivell nacional.

Ainoa

Ainoa

Staff Lepanto

 

“L’èxit és la suma de petits esforços repetits dia rere dia”.

 

Doble Grau de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus). Tècnica Esportiva Superior amb CFGS de Condicionament físic i animacions soci esportives (Eurofitness Edu). A més és triatleta en el seu temps lliure amb el que et pot ajudar a superar nous reptes fent-te gaudir i buscant sempre el millor per a tu.

Alex

Alex

Club Manager Sardenya

 

“La motivació és el que et posa en marxa i l’hàbit és el que fa que segueixis.”

 

Tota la meva vida he estat en contacte amb l’esport. Soc entrenador personal titulat a l’Escola Europa de Sant Cugat, amb experiència a Austràlia i Espanya. Curs específic en Entrenament Funcional i Quiromasajista, cursat en Orthos. Nocions de Nutrició.

Marta

Marta

Staff Sardenya

 

“No hi ha millor sensació que la d’aconseguir allò per què tant has lluitat, marcar-te un objectiu, superar tots els obstacles i arribar a la meta, orgullós del que has aconseguit”.

 

Titulada en Condicionament Físic en Sala de Fitness i Activitats Dirigides i Entrenadora Personal per l’escola ESHI de Barcelona. Certificació com a instructora de Bodypump LesMills.

Manu

Manu

Staff Sardenya

Vols saber més sobre el nostre club de Barcelona? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar una passada de dia gratis? Informació sobre les nostres quotes? Reservar cita amb un entrenador personal o el nostre servei de Nutrició? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.