Gimnàs a Sagrada Família

Lepant, 374 – 08025 Barcelona

 

+34 618 353 371

 

lepant@green-fit.es

Sardenya, 256 – 08013 Barcelona

 

+34 651 628 095

 

sardenya@green-fit.es

Serveis del nostre gimnàs en Sagrada Família

 

En tots els nostres clubs en Sagrada Família podràs contractar serveis complementaris per a aconseguir que obtinguis amb nosaltres una experiència única. Amb els nostres serveis aniràs sempre de la mà dels nostres professionals, els qui seran aquí per a ajudar-te amb el que necessitis i perquè junts puguem aconseguir tots els teus objectius. A continuació podràs veure tots els serveis dels quals disposem:

Accés Il·limitat 24 hores

Als nostres tres centres: Sardenya Club, Lepant Club i Sant Boi Club.

Activitats

Descobreix totes les nostres classes dirigides, equipaments i estacions d'entrenament.

Assessor Nutricional

Tenir una bona salut, per dins i per fora, gràcies a una alimentació correcta.

Entrenador Personal

Professionals qualificats segons els estàndards esportius més exigents.

Classes dirigides en Green Fit Sagrada Família

 

Descobreix aquí totes les classes dirigides que duem a terme en els nostres Clubs de Sagrada Família. Trobaràs activitats dirigides de tota mena i per a tots els nivells. Des de classes en les quals el seu objectiu són cremar calories amb exercicis d’alta intensitat i aeròbics, fins unes altres les quals van destinades a relaxar tot el teu cos i unir-lo amb la teva ment, com a ioga o pilates. En general, trobaràs classes de tota mena com són: Zumba, ioga, pilates, *GAP, ciclisme de sala i ciclisme de sala virtual, BodyPump, BodyCombat, TBC, etc. Consulta sessions i horaris del teu Club o troba-les en el nostre compte d’Instagram.

ZUMBA

YOGA

PILATES

CROSS FITNESS BOX

BODY PUMP

GAP

SPINNING

Primera visita gratuïta al nostre gimnàs en Sagrada Família

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Instal·lacions del nostre gimnàs 24 hores en Sagrada Família

Els nostres clubs en Sagrada Família no són simplement un gimnàs més, sinó que compten amb un concepte totalment innovador, el qual s’enfoca al 100% al fet que aconsegueixis totes i cadascuna de les teves metes. No sols som un gimnàs, som una família. T’estàs unint a un grup de persones que els apassiona el que fan i sempre salut i esport van de la mà per a ells. Apunta’t als nostres centres i tindràs accés il·limitat a qualsevol dels clubs de Green Fit. El club de Lepant és 24 hores i el de Sardenya de 7.00 a 23.00. A que estàs esperant?

Green Fit Lepanto 24 hores

Green Fit Sardenya

Equip del nostre gimnàs a Sagrada Família

Tots i cadascun de nosaltres de tant en tant necessitem que ens donen un cop de mà o que ens donin l’empenta que ens cal per complir amb tots els nostres objectius. A Green Fit, el nostre equip de professionals i experts amb anys d’experiència us ajudarà des del primer moment que entreu als nostres clubs de Sagrada Família. A continuació et deixem informació sobre tots els membres dels nostres gimnasos a Sagrada Família:

Ruben

Ruben

Club Manager Lepanto

 

”Superar-se a un mateix o perdre, no hi ha més opcions. Converteix-te en la millor versió de tu”

 

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (INEFC), amb esment en salut. Màster Universitari en Entrenament Personal i Readaptació Fisicodeportiva per la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus). Tècnic superior en activitats dirigides i fitness.

Daniela

Daniela

Staff Lepanto

 

“Cuida el teu cos. És l’únic lloc on has de viure”.

 

Professora en educació física en el ISEF N 11 a l’Argentina i Llicenciada en entrenament esportiu d’alta competició per la Universitat Fasta, l’Argentina. Especialista en la disciplina de gimnàstica esportiva i en classes dirigides com a circuits, stretching i pilates.

Javi

Javi

Staff Lepanto

 

”Pregunta’t si el que estàs fent avui, t’acosta al lloc en el qual vols estar demà”.

 

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (INEFC), amb esment en salut. Màster Universitari en Entrenament personal i Readaptació Fisicodeportiva per la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus). Monitor d’Oci i Temps Lliure amb certificat de professionalitat per l’empresa Sarganta. Entrenador de futbol nivell II a nivell nacional.

Ainoa

Ainoa

Staff Lepanto

 

“L’èxit és la suma de petits esforços repetits dia rere dia”.

 

Doble Grau de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus). Tècnica Esportiva Superior amb CFGS de Condicionament físic i animacions soci esportives (Eurofitness Edu). A més és triatleta en el seu temps lliure amb el que et pot ajudar a superar nous reptes fent-te gaudir i buscant sempre el millor per a tu.

Alex

Alex

Club Manager Sardenya

 

“La motivació és el que et posa en marxa i l’hàbit és el que fa que segueixis.”

 

Tota la meva vida he estat en contacte amb l’esport. Soc entrenador personal titulat a l’Escola Europa de Sant Cugat, amb experiència a Austràlia i Espanya. Curs específic en Entrenament Funcional i Quiromasajista, cursat en Orthos. Nocions de Nutrició.

Marta

Marta

Staff Sardenya

 

“No hi ha millor sensació que la d’aconseguir allò per què tant has lluitat, marcar-te un objectiu, superar tots els obstacles i arribar a la meta, orgullós del que has aconseguit”.

 

Titulada en Condicionament Físic en Sala de Fitness i Activitats Dirigides i Entrenadora Personal per l’escola ESHI de Barcelona. Certificació com a instructora de Bodypump LesMills.

Manu

Manu

Staff Sardenya

Vols saber més sobre el nostre club de Sagrada Família? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar un pase d’un dia gratis? Informació sobre les nostres quotes? Reservar cita amb un entrenador personal o el nostre servei de Nutrició? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.