Gimnàs a Sardenya

Sardenya, 256 – 08013 Barcelona

 

+34 651 628 095

 

sardenya@green-fit.es

Serveis del nostre gimnàs en Sardenya

 

En tots els nostres centres comptaràs amb serveis addicionals per a oferir-te la millor experiència possible. Amb els nostres serveis aniràs sempre de la mà dels nostres professionals, els qui t’ajudaran a aconseguir els teus objectius i aconsegueixis aconseguir totes les teves metes. A continuació podràs veure tots els serveis dels quals disposem:

Accés Il·limitat 24 hores

Als nostres tres centres: Sardenya Club, Lepant Club i Sant Boi Club.

Activitats

Descobreix totes les nostres classes dirigides, equipaments i estacions d'entrenament.

Assessor Nutricional

Tenir una bona salut, per dins i per fora, gràcies a una alimentació correcta.

Entrenador Personal

Professionals qualificats segons els estàndards esportius més exigents.

Classes dirigides en Green Fit Sardenya

 

Descobreix les nostres classes dirigides i apunta’t a elles en el nostre Club de Sardenya. Trobaràs activitats dirigides de tota mena: des de classes d’alta intensitat amb l’objectiu posat en la crema de calories a altres amb sessions destinades a relaxar ment i cos, com a ioga per o pilates. En general, trobaràs classes com: Zumba, ioga, pilates, GAP, ciclisme de sala i ciclisme de sala virtual, BodyPump, BodyCombat, TBC, etc. Consulta sessions i horaris del teu Club al nostre Instagram.

ZUMBA

POWER CROSS

PILATES

HIIT

ABS

CROSS FITNESS BOX

BODY PUMP

GAP

SPINNING

STRETCH

Primera visita gratuïta al nostre gimnàs en Sardenya

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Instal·lacions del nostre gimnàs en Sardenya

El club de Sardenya és més que un centre, és un nou concepte amb el qual segur que aconseguiràs tot el que et proposis. No sols t’estàs unint a un gimnàs o club, sinó a una família. Hem aconseguit després d’anys de treball, crear una gran comunitat de persones amants de la salut i l’esport. Apunta’t al nostre centre i tindràs accés il·limitat a qualsevol dels clubs de GREEN FIT. T’esperem!

Equip del nostre gimnàs en Sardenya

En tots els nostres clubs disposaràs de serveis addicionals per a oferir-te una experiència inigualable. Amb aquests serveis aniràs de bracet dels nostres professionals, els qui tractaran d’ajudar-te perquè aconsegueixis tots els objectius que et proposis.

Alex

Alex

Club Manager

 

“La motivació és el que et posa en marxa i l’hàbit és el que fa que segueixis.”

 

Tota la meva vida he estat en contacte amb l’esport. Soc entrenador personal titulat a l’Escola Europa de Sant Cugat, amb experiència a Austràlia i Espanya. Curs específic en Entrenament Funcional i Quiromasajista, cursat en Orthos. Nocions de Nutrició.

Marta

Marta

Staff

 

“No hi ha millor sensació que la d’aconseguir allò per què tant has lluitat, marcar-te un objectiu, superar tots els obstacles i arribar a la meta, orgullós del que has aconseguit”.

 

Titulada en Condicionament Físic en Sala de Fitness i Activitats Dirigides i Entrenadora Personal per l’escola ESHI de Barcelona. Certificació com a instructora de Bodypump LesMills.

Manu

Manu

Staff

Vols saber més sobre el nostre club de Sardenya? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar una passada de dia gratis? Informació sobre les nostres quotes? Reservar cita amb un entrenador personal o el nostre servei de Nutrició? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.