Zumba a Barcelona

Lepant, 374 – 08025 Barcelona

 

+34 618 353 371

 

lepant@green-fit.es

Sardenya, 256 – 08013 Barcelona

 

+34 651 628 095

 

sardenya@green-fit.es

Tot sobre les nostres classes de Zumba en Green Fit Barcelona

Si vols exercitar-te de manera divertida a Barcelona, el zumba és una excel·lent opció. Aquí et presentem alguns dels seus beneficis en Green Fit:

  • Millora la salut cardiovascular i respiratòria
  • Crema 400-600 calories i ajuda a perdre pes
  • Tonifica els músculs i millora la flexibilitat
  • Redueix l’estrès i millora l’estat d’ànim
  • Afavoreix la coordinació i l’equilibri
  • Classes de 45 minuts

En Green Fit, oferim classes de zumba de 45 minuts on podràs gaudir d’una mescla de ritmes llatins i música moderna, amb coreografies senzilles però molt divertides. A més, les nostres instal·lacions estan equipades amb tot el necessari perquè puguis gaudir d’una sessió de zumba en un ambient acollidor i amigable.

Primera visita gratuïta als nostres clubs a Barcelona

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Horaris de Zumba en els nostres clubs de Barcelona

Green Fit Barcelona és el lloc ideal per als amants de la zumba. En les nostres classes de zumba de 45 minuts podràs gaudir d’una experiència única on la diversió i l’exercici es combinen per a oferir-te un entrenament complet. Amb la nostra mescla de ritmes llatins i música moderna, podràs cremar calories i tonificar els teus músculs mentre et diverteixes amb les coreografies senzilles però molt efectives que et presentem. A més, el nostre equip d’instructors altament capacitats et guiarà en tot moment perquè puguis gaudir al màxim de la teva sessió de zumba. Vina a Green Fit Barcelona i descobreix la millor manera de fer exercici!

Vols saber més sobre les nostres classes de zumba a Barcelona? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar informació sobre les nostres quotes? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

Scan the code