Pilates a Sagrada Família

Lepant, 374 – 08025 Barcelona

 

+34 618 353 371

 

lepant@green-fit.es

Sardenya, 256 – 08013 Barcelona

 

+34 651 628 095

 

sardenya@green-fit.es

Tot sobre les nostres classes de Pilates en Green Fit Sagrada Família

Vols millorar el teu benestar físic i mental? Descobreix els beneficis del Pilates en Green Fit Barcelona. Les nostres classes de Pilates t’ajudaran a tonificar els teus músculs, millorar la teva postura i reduir l’estrès. A més, els nostres instructors altament qualificats et guiaran a través d’una sèrie d’exercicis de baix impacte que s’adapten a les teves necessitats.Alguns dels beneficis i característiques de les nostres classes són:

  • Millora la flexibilitat i la postura
  • Enforteix i tonifica els músculs
  • Redueix l’estrès i l’ansietat
  • Augmenta la concentració i la consciència corporal
  • Objectiu de millorar la qualitat de vida
  • Classes de 45 minuts per a adaptar-se a la teva horari
  • Crema fins a 250 calories en una classe de 45 minuts

Vine a Green Fit Sagrada Família i gaudeix d’una experiència única d’entrenament de Pilates. T’esperem perquè puguis descobrir per què és una de les formes més populars d’exercici físic a tot el món.

Primera visita gratuïta als nostres clubs en Sagrada Família

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Horaris de Pilates en els nostres clubs de Sagrada Família

Cerques una forma efectiva d’enfortir el teu cos i millorar la teva flexibilitat? Llavors, la classe de Pilates en Sagrada Família en Green Fit és l’opció perfecta per a tu. Els nostres instructors altament qualificats et guiaran a través d’una sèrie d’exercicis de baix impacte que t’ajudaran a tonificar els teus músculs, millorar la teva postura i reduir l’estrès. A més, les nostres classes de Pilates en Sagrada Família duren 45 minuts, la qual cosa les fa perfectes per a encaixar en la teva atapeïda agenda. Veuen a Green Fit Sagrada Família i descobreix com la nostra classe de Pilates pot transformar el teu cos i millorar el teu benestar. T’esperem perquè puguis gaudir d’una experiència única!

Vols saber més sobre les nostres classes de Pilates en Sagrada Família? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar informació sobre les nostres quotes? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

Scan the code