Spinning a Sagrada Família

Lepant, 374 – 08025 Barcelona

 

+34 618 353 371

 

lepant@green-fit.es

Sardenya, 256 – 08013 Barcelona

 

+34 651 628 095

 

sardenya@green-fit.es

Tot sobre les nostres classes de Spinning en Green Fit Sagrada Família

Vols millorar la teva condició física i cremar calories mentre et diverteixes? En Green Fit Sagrada Família, t’oferim classes de ciclisme de sala per a tots els nivells. Alguns dels beneficis i característiques de les nostres classes de Spinning són:

  • Millora de la resistència cardiovascular
  • Tonificació dels músculs de les cames i els glutis
  • Reducció de l’estrès
  • Crema de fins a 500 calories en una classe de 45 minuts
  • Classes de 45 minuts per a adaptar-se al teu horari
  • Entrenament divertit i motivador

Vine a Green Fit Sagrada Família i gaudeix d’una experiència de ciclisme de sala que et farà sentir més fort, saludable i motivat. T’esperem perquè puguis gaudir d’una experiència única d’entrenament en Spinning!

Primera visita gratuïta als nostres clubs en Sagrada Família

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Horaris de Spinning en els nostres clubs de Sagrada Família

Green Fit és el gimnàs líder en Sagrada Família i ofereix una àmplia varietat de classes per a tots els nivells. Entre les opcions més populars es troba la classe de Spinning en Sagrada Família, una sessió d’entrenament cardiovascular en bicicletes estàtiques. Durant 45 minuts, el nostre equip d’instructors altament qualificats et guiarà en una rutina que combina canvis de resistència i velocitat per a cremar calories i millorar la teva salut cardiovascular. Vine a Green Fit Sagrada Família i gaudeix d’una experiència d’entrenament única en un ambient motivador i desafiador. T’esperem perquè puguis aconseguir els teus objectius de manera efectiva amb la nostra classe de Spinning en Sagrada Família!

Vols saber més sobre les nostres classes de Spinning en Sagrada Família? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar informació sobre les nostres quotes? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

Scan the code