Defensa Personal a Sant Boi

Victor Balaguer, 53 – 08830 Sant Boi

 

+34 690 917 97

 

santboi@green-fit.es

Tot sobre les nostres classes de Defensa Personal en Green Fit Sant Boi

Vols sentir-te més segur/a en el teu dia a dia? En Green Fit Sant Boi, t’oferim classes de defensa personal perquè aprenguis a defensar-te. Els nostres entrenadors professionals t’ensenyaran tècniques d’autodefensa eficaces i t’ajudaran a millorar la teva condició física i mental. Alguns dels beneficis i característiques de les nostres classes són:

  • Aprendre tècniques d’autodefensa eficaces
  • Millorar la confiança en un mateix/a
  • Enfortir i tonificar els músculs
  • Reduir l’estrès i l’ansietat
  • Classes de 45 minuts per a adaptar-se a la teva horari
  • Crema fins a 500 calories en una classe de 45 minuts

Vine a Green Fit Sant Boi i descobreix com les nostres classes de defensa personal poden millorar la teva seguretat personal i benestar físic i mental. T’esperem perquè puguis gaudir d’una experiència única d’entrenament en defensa personal!

Primera visita gratuïta al nostre club a Sant Boi de Llobregat

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Horaris de Defensa Personal en el nostre club de Sant Boi

Vols aprendre a defensar-te en situacions difícils? Veuen a Green Fit Sant Boi i prova la nostra classe de defensa personal. Els nostres instructors altament qualificats t’ensenyaran tècniques efectives per a protegir-te i mantenir-te segur en situacions de perill. A més, les nostres classes de defensa personal en Sant Boi duren només 45 minuts, la qual cosa les fa perfectes per a encaixar en la teva atapeïda agenda. Veuen a Green Fit Sant Boi i uneix-te a la nostra comunitat d’entusiastes de la defensa personal per a gaudir d’una experiència única d’entrenament en un ambient amigable i motivador. T’esperem perquè puguis augmentar la teva confiança i millorar les teves habilitats de defensa personal en Sant Boi!

Vols saber més sobre les nostres classes de Defensa Personal en Sant Boi? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar informació sobre les nostres quotes? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

Scan the code