Zumba a Sant Boi

Victor Balaguer, 53 – 08830 Sant Boi

 

+34 690 917 97

 

santboi@green-fit.es

Tot sobre les nostres classes de Zumba en Green Fit Sant Boi

Si vols gaudir d’una classe de ball divertida i cremar calories al mateix temps, no pots perdre’t zumba en Sant Boi! Aquí et presentem alguns dels seus beneficis:

  • Millora la salut cardiovascular i respiratòria
  • Crema calories i ajuda a perdre pes
  • Tonifica els músculs i millora la flexibilitat
  • Redueix l’estrès i millora l’estat d’ànim
  • Afavoreix la coordinació i l’equilibri

En les nostres classes de zumba de 45 minuts, podràs gaudir d’una mescla de ritmes llatins i música moderna, amb coreografies senzilles però molt divertides. A més, el nostre equip d’instructors altament qualificats et guiarà en tot moment perquè puguis treure el màxim profit de la teva sessió. Anima’t a provar zumba en Sant Boi i gaudeix del ball com mai abans!

Primera visita gratuïta al nostre club a Sant Boi de Llobregat

Comença ja a entrenar d’una manera saludable!

Horaris de Zumba en el nostre club de Sant Boi

En el gimnàs Green Fit en Sant Boi, oferim les millors classes de zumba en la zona. Les nostres classes de zumba tenen una durada de 45 minuts, per la qual cosa podràs gaudir d’un entrenament complet en poc temps. Amb la nostra mescla de ritmes llatins i música moderna, et divertiràs mentre cremes calories i tonifiques el teu cos. A més, la nostra àmplia varietat de classes et permetrà trobar la millor opció per a tu, i el nostre equip d’instructors altament capacitats et guiarà en tot moment. No esperis més i uneix-te a les nostres classes de zumba en Green Fit Sant Boi!

Vols saber més sobre les nostres classes de zumba en Sant Boi? Deixa’ns les teves dades i et contactarem en menys de 24 hores!


Vols demanar informació sobre les nostres quotes? Contacta amb nosaltres, emplenant el formulari i resoldrem les teves consultes.

Scan the code